Klargøring til syn

 

Klargøring til syn

Når du har fået lavet et gratis synstjek, så står du med et papir i hånden med de ting, som vi vurderer der skal laves på din bil, inden den kan gå igennem et synstjek.

Vi undersøger alle punkter på din bil, som også tjekkes til under synet. Vi sikre på den måde, at du får udbedret fejl og mangler, så din bil hurtigt og nemt går gennem syn, uden ubehagelige overraskelser.

Vi har erfarne mekanikere, som tager godt hånd om din bil

Når du vælger os til at udføre klargøring til syn af din bil, bliver du mødt af erfarne mekanikere. Alle vores folk på ”gulvet” er uddannede mekanikere. Kim (værkfører), Kristian eller Mads på vores værksted. De sikrer dig, at intet bliver overset på din bil. Morten og Jakob styrer autogenbrug og lager og sikrer at alle dele er kvalitetstestede.

Vores mekanikere vægter servicen højt, og de vil gerne gøre arbejdet så ubesværet for dig som muligt. Kim, Kristian eller Mads udfører ikke opgaver på din bil, uden din accept. Hvis der uheldigvis skulle ske uforudsete fejl og mangler på din bil, så kontakter de dig, for at vi sammen kan finde den bedste løsning.