Spørgsmål og svar

Her finder du spørgsmål og svar, fra vores kunder.

Vi får ofte henvendelser fra vores kunder, og nu har vi gjort det nemmere for dig, hvis du sidder med de samme spørgsmål.

Skulle vi være uheldige, at spørgsmål/svaret ikke kan findes her – så tøv ikke, og kontakt os med det samme. Send en mail til os til mail@sallingautogenbrug.dk eller ring på tlf. 97 59 63 33.

Værksted

Her finder du en spørgsmål og svar om værkstedsspørgsmål. Fx. Hvad vores timeløn er, hvilke bilmærker vi laver, finansiering af bilkøb og meget mere.

Kan jeg få en lånebil?

Du kan låne en bil, mens vi reparerer din – Det er helt gratis.

Hvad hvis jeg laver en skade på lånebil eller udlejningsbiler?

Hvis du er skyld i en skade på en låne- eller lejebil, skal du betale selvrisikoen. Selvrisikoen er max. 5000 kr.

Du kan tegne en tillægsforsikring, så en evt. skade max koster 500 kr. i selvrisiko. Denne forsikring koster 75 kr. pr. dag

Kan jeg hente min bil uden for åbningstiden?

Ja, du kan både indlevere og hente bilen uden for åbningstiden. Det skal blot aftales på forhånd, så vi kan lægge nøglen ud i en nøgleboks.

Dette gælder både i forbindelse med reparation og service, samt låne- og lejebiler.

Hvad med reklamationsret på brugte dele?

Der ydes minimum 3 måneders reklamationsret på alle brugte reservedele. Brugte motorer og gearkasser minimum 6 måneder. På nye dele ydes der mellem 1-3 års reklamationsret. Forhør dig på værkstedet i hvert enkelt tilfælde.

Hvad er timelønnen?

Timelønnen på værkstedet er 400 kr. + moms. Dvs. 500 kr. pr. time i alt.

Hvad betyder det for mig som kunde, at I er en del af Hella Servicepartner?

Det er din sikkerhed for dygtige mekanikere der hele tiden øger deres kompetencer ved løbende at videreuddanne sig i form af diverse kurser. Herudover får du fordele som kundekort, billig vejhjælp samt billig finansiering. Få mere information på værkstedet.

Bruger I brugte eller fabriksnye reservedele til reparationer?

Det er ene og alene dig som kunde der bestemmer om der skal bruges nye eller brugte reservedele. Men både for din egen økonomi og miljøet anbefaler vi brugte dele, hvor det er muligt. Til enhver tid vil vi vælge den mulighed, som giver den bedste kvalitet og sikkerhed for dig og din bil.

Lave I alle bilmærker?

Vi kan lave alle bilmærker og efter fuldstændig de samme forskrifter som mærkeværkstederne og med reservedele af samme kvalitet – nye som brugte.

Kan I syne min bil?

Ja, det kan vi. Vi laver både synstjek og klargøring til syn.

Ved et synstjek, går vi din bil igennem og undersøger hvad der skal laves, før den kan gå gennem et syn. Herefter får du et uforpligtende tilbud på hvad der skal laves.

Ved klargøring til syn, udbedre vi de fejl og mangler der skal til, så den kan synes. Vi kører den også gerne til syn for dig, så alt du skal blot gøre er at aflevere og afhente din bil hos os. Du får selvfølgelig en lånebil i mellemtiden.

Kan jeg få finansieret et bilkøb eller reparationer?

Ja, vi har et samarbejde med Resurs bank. Her kan du få usædvanlig gode afdragsordning eller gratis kredit i op til 6 måneder. Få mere info på værksted.

Har I et lokale jeg kan vente i, imens i ordner min bil?

Ja, hvis du ikke ønsker en lånebil, kan du vente i vores venteværelse. Vi har altid kaffe på kanden.

Er der garanti på reparationerne?

Selvfølgelig! De fleste reparationer foretaget med nye reservedele er der 3 års garanti.

Har I erfaring med hybrid- eller elbiler?

Vores mekanikere har gennemgået kursus i el- og hybridbiler

Kan jeg købe en bil hos jer?

Hos os kan du både købe og leje biler. Vi har biler i alle størrelser og prisklasser. Alle er top-klargjorte og servicerede på vores moderne værksted.

Vil I tage min bil i bytte?

Ja, hvis du køber en bil hos os, finder vi en god pris for din gamle bil.

Autogenbrug

Vi har lavet en samling af spørgsmål og svar, om vores ydelser og tjenester i vores autogenbrug. Her finder du bl.a. spørgsmål om skrotpræmie, afmelding af nummerplade og mere.

Hvordan kommer jeg af med min udtjente bil?

Vi tager imod din udtjente bil og vi udbetaler endda en skrotningspræmie. Du kan selv afleverer bilen hos os eller vi kan afhente den mod betaling.

Hvor meget kan jeg få i skrotpræmie for min bil?

Pt er skrotpræmien 2.000 kr. Når du afleverer din bil til skrot hos os, skal du medbringe bilens registreringsattest (eller anden dokumentation på at du er den seneste registrerede ejer). Når du har underskrevet en skrotningsattest, får du udbetalt pengene kontant eller overført på din konto.

Kan I afmelde mine nummerplader og hvad koster det?

Vi er nummerpladeoperatør og vi afmelder dine nummerplader gratis i forbindelse med skrotning af bil. I andre forbindelser koster det 50 kr. Vi har nye nummerplader på lager og kan også indregistrere din nye bil.