Cookiepolitik

I denne cookie politik kan du læse om:

  • Hvordan vi bruger cookies,
  • Hvilke typer af cookies vi bruger,
  • Hvor lang tid de virker, og til hvilke formål de bruges,
  • Hvordan du ændrer dine cookie settings og siger nej til cookies, og
  • Hvem vi er, og hvordan du kan komme i kontakt med os.

Når vi bruger ord som fx “os”, “vi”, “vores”, så mener vi Bizz Up. Du kan finde vores virksomhedsoplysninger nedenfor. Vi er dataansvarlige for den data, der indsamles via brugen af cookies på vores website.

Vores website er https://www.sallingautogenbrug.dk/, inkl. vores sub-domæner, som vi ejer og opererer.

Når vi henviser til “dig”, mener vi dig som bruger eller besøgende på vores website.

Denne politik er en del af vores persondatapolitik. Vores brug af cookies kan inkludere behandling af dine personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du læser vores persondatapolitik, som findes her: https://www.sallingautogenbrug.dk/privatlivspolitik/.

Samtykke

Ved at acceptere vores brug af cookies – udover nødvendige cookies – giver du samtykke til vores brug af cookies, som beskrevet under afsnittet “Typer af cookies og hvordan vi bruger dem”. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagekalde dit cookie samtykke – Se afsnittet “Hvordan kan du ændre dine cookie settings, inkl. sige nej tak”.

Hvad skal jeg vide om cookies?

Der findes forskellige slags cookies, og de bruges til forskellige formål.

Nedenfor kan du læse om, hvad er en cookie, forskellen ml. første- og tredjepart cookies, session vs. permanente cookies og hvilke typer af cookies vi bruger på vores website og hvorfor.

Hvad er en cookie?

En cookie er et lille stykke data, som et website gemmer på dit udstyr, når du besøger websitet, og som bliver læst, når du genbesøger websitet. Ordet “cookies” og samtykket hertil refererer i denne politik til andre former for automatisk indsamling af data, for eksempel Flash-cookies (Local Shared Objects), Web Storage (HTML5), Javascripts eller cookies, der placeres af andet software.

En cookie kan indeholde: Information om selve websitet, en unik identifikation, der gør det muligt for sitet at genkende din webbrowser, når du returnerer til websitet, yderligere data, der tjener cookiens formål og varigheden af selve cookien.

Ordet “cookies” eller “cookie data” dækker også over information om IP og MAC adresser og anden information om dit udstyr, indsamlet via disse teknologier.

Cookies bruges til at muliggøre specifikke features (fx logge ind), tracke website brug (fx analytics), gemme dine bruger settings (fx timezone, notifikations præferencer) og for at personliggøre dit indhold (fx reklamer, sprog).

Session cookies vs. permanente cookies

Session cookies virker kun så længe som din online session. Det betyder, at de forsvinder fra din computer, når du lukker din browser. De bliver derfor nogle gange også omtalt som midlertidige cookies. Session cookies er ofte brugt til at huske, hvad en bruger lagde i sin online shopping kurv, når han/hun browser et website.

Permanente cookies er anderledes. Disse cookies omtales også nogle gange som vedvarende cookies. De bliver på din computer eller udstyr, efter at du har lukket din browser. Denne type af cookies udløber i henhold til den tidshorisont, der er angivet i cookien. Du kan se det specifikke udløbstidspunkt for hver permanent cookie nedenfor.

Hvad er forskellen mellem første- og tredjepart cookies?

Førstepart cookies er cookies, som bliver sat af websitet, som du besøger, og det er kun dette website, der kan tilgå og læse disse cookies.

Tredjepart cookies bliver sat af nogle andre end ejeren af det website, som du besøger. Som et eksempel har nogle sider indhold fra andre sites, fx YouTube. YouTube kan sætte deres egne cookies i din browser, når du afspiller en video fra YouTube. Cookies sat af andre sites og virksomheder (dvs. tredjeparter) kan blive brugt til at tracke dig på andre websites, der bruger den samme tredjeparts service.

Vi kan benytte tredjeparter til at hjælpe med vedligeholdelse, drift, udvikling eller funktionalitet af vores website, for eksempel analyseleverandører og partnere, der leverer indhold. Vi giver disse tredjeparter adgang til udvalgt information, så de kan udføre specifikke opgaver på vores vegne.

Som udgangspunkt har vi delt dataansvar med leverandører af tredjepart cookies i forhold til indsamlingen af personoplysninger via sådanne cookies og videregivelsen til leverandøren. Leverandøren af tredjepart cookies er dataansvarlig for databehandlingen, der sker efter, at de har modtaget oplysningerne fra os. Du kan læse mere om omfanget af vores fælles dataansvar med leverandører af tredjepart cookies i vores persondatapolitik.

Vi anbefaler, at du læser leverandørens persondatapolitik, som du kan finde via de links, som er inkluderet nedenfor i cookie tabellerne. Her kan du også se, hvilke cookies på vores website, der er førstepart og tredjepart cookies.

Typer af cookies og hvordan vi bruger dem

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies er påkrævede for, at den basale funktionalitet af vores website kan fungere. Vi bruger nødvendige cookies for at muliggøre, at du kun behøver at skrive dit brugernavn og password en gang, når du besøger vores website.

Vi bruger også nødvendige cookies for at hjælpe med at sikre, at du bliver spurgt om at acceptere eller afvise cookies, blokere ikke-nødvendige cookies fra at virke, indtil du giver samtykke og huske dine cookie indstillinger og valg.

Disse cookies hjælper også med at holde styr på, om og hvornår du gav samtykke til analyse-cookies, terms & conditions og email marketing.

Nødvendige cookies er også brugt for at håndtere online betalinger.

Det er ikke nødvendigt at acceptere og heller ikke muligt at afvise brugen af nødvendige cookies, da de er påkrævede for, at funktionaliteten af vores website fungerer.

Her er de nødvendige cookies, som vi bruger, hvad vi bruger dem til, de specifikke leverandører og hver cookies udløbstidspunkt:

Legal Monster

Legal Monster is providing widgets for collecting compliant consent regarding privacy policies, cookies and signupsRead cookie provider’s privacy policy

Cookie name Expiry Domain
cb-enabled 365 days www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
isPrimaryDomain Session cookie www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
legalmonster-consent-cache Session cookie www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
legalmonster-cookie-consent 180 days www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
legalmonster-pages-viewed Session cookie www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
legalmonster-user 180 days www.sallingautogenbrug.dk

Analyse cookies

Analyse cookies indsamler statistik. Vi bruger denne information for at gøre vores website endnu bedre. Informationen indsamlet via disse analyse cookies tracker, hvordan du bruger vores website, når du besøger det. Det hjælper os med at forstå besøgendes brugsmønstre, identificere og diagnosticere problemer eller fejl, som du måtte opleve, og gør det muligt for os at træffe bedre strategiske beslutninger i relation til at forbedre oplevelsen med websitet.

Vi placerer kun analyse cookies på dit udstyr, hvis du giver os dit samtykke.

Her er de analyse cookies, som vi bruger, hvad vi bruger dem til, de specifikke leverandører og hver cookies udløbstidspunkt:

YouTube

These cookies are used to track views of embedded videos and keep statistics of what videos the user have seen.Read cookie provider’s privacy policy

Cookie name Expiry Domain
YSC Session cookie .youtube.com

Google Analytics

Google specializes in Internet-related services and products, which include online advertising technologies, a search engine, cloud computing, software, and hardware.Read cookie provider’s privacy policy

Cookie name Expiry Domain
_ga 0 days www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
_ga 730 days www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
_gat 0 days www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
_gat 0 days www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
_gid 1 day www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
_gid 1 day www.sallingautogenbrug.dk

Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at bestemme, hvilket salgsfremmende indhold, der er mere relevant og passende for dig og dine interesser. Websites kan bruge dem til at levere målrettet reklame eller til at begrænse antallet af gange, du ser en annonce. Dette hjælper virksomheder med at forbedre effektiviteten af deres kampagner og kvaliteten af det indhold, der præsenteres for dig. Disse cookies kan blive placeret af websitet, som du besøger (førstepart) eller af tredjeparts tjenester. Marketing cookies placeret af en tredjepartstjeneste kan bruges til at tracke dig på andre websteder, der bruger den samme tredjepartstjeneste.

Vi placerer kun marketing cookies på dit udstyr, hvis du giver os dit samtykke.

Her er de marketing cookies, som vi bruger, hvad vi bruger dem til, de specifikke leverandører og hver cookies udløbstidspunkt:

Google Inc.

Google specializes in Internet-related services and products, which include online advertising technologies, a search engine, cloud computing, software, and hardware.Read cookie provider’s privacy policy

Cookie name Expiry Domain
IDE 390 days .doubleclick.net

Youtube

Youtube is an online video-sharing platformRead cookie provider’s privacy policy

Cookie name Expiry Domain
CONSENT 6142 days .youtube.com
Cookie name Expiry Domain
VISITOR_INFO1_LIVE 180 days .youtube.com

DoubleClick (owned by Google)

To display ads on the website and show you relevant ads on other sites.Read cookie provider’s privacy policy

Cookie name Expiry Domain
test_cookie 0 days .doubleclick.net

Facebook Inc.

Facebook is a social media network that allows users to share posts and photos with friendsRead cookie provider’s privacy policy

Cookie name Expiry Domain
Session cookie www.facebook.com
Cookie name Expiry Domain
_fbp 90 days www.sallingautogenbrug.dk
Cookie name Expiry Domain
fr 90 days .facebook.com

Pixels

Cookies er ikke den eneste måde at genkende eller tracke besøgende på et website. Vi bruger muligvis andre lignende teknologier fra tid til anden, som fx web-beacons (også kaldet “tracking pixels” eller “clear gifs”).

Dette er små grafikfiler, der indeholder en unik identifikator, der gør det muligt for os at genkende, når nogen har besøgt vores website [eller åbnet en email, som vi har sendt dem]. Dette gør det muligt for os fx at [monitorere brugeres trafikmønstre fra en side på vores website til en anden, for at forstå, om du er kommet til vores website fra en online-annonce vist på et tredjepartswebsite, for at forbedre websitets performance, og måle succesen med email-marketingkampagner].

Hvordan du kan ændre dine cookie indstillinger, inkl. fravælge dem

Som en del af vores cookieløsning spørger vi dig altid om samtykke til cookies, med undtagelse af nødvendige cookies, før de bliver placeret på dit udstyr.

Vi giver dig også altid muligheden for at ændre dit samtykke. Hvis du på et tidspunkt gav samtykke til ikke-nødvendige cookies på vores website, kan du altid ændre, hvilke cookies du vil give samtykke til. Du skal bare kigge efter skjoldet på vores website. Hvis du klikker på skjoldet, vil dine cookie indstillinger blive vist, og her har du mulighed for at ændre dine indstillinger og afvise cookies.

Det er også muligt at indstille din browser til at afvise cookies fra vores website. De fleste browsere er konfigureret til som udgangspunkt at acceptere cookies, men du kan opdatere disse indstillinger til enten at afvise cookies eller give dig besked, når et website forsøger at placere eller opdatere en cookie. Hvis du bruger flere browsere og ønsker at blokere cookies eller ændre eller tilbagekalde dit samtykke, så husk at gøre det i alle browserne.

Hvis du browser websites fra forskelligt udstyr, kan det være, at du også skal opdatere dine indstillinger på de forskellige enheder.

Selvom nogle cookies kan blokeres med lille påvirkning af din oplevelse af et website, kan blokering af alle cookies betyde, at du ikke kan tilgå visse features og indhold på sitet.

Hvem er vi og hvordan kan du kontakte os?

Her er vores virksomhedsoplysninger:

Salling Autogenbrug ApS
Fjordvej 149, Lindum
7870 Roslev

CVR-nr: 39687690

Telefon: 97 59 63 33
Mail: mail@sallingautogenbrug.dk

Denne politik er gældende fra 2021-03-19.

Salling Autogenbrug ApS

Sådan indsamler og håndterer vi dine data

Hos Salling Autogenbrug har vi mere end 30 års erfaring inden for autogenbrug, ophug, reparationer, reservedele og meget andet. Vi har mere end 30.000 brugte kvalitetstestede reservedele på lager, og vi har adgang til mere end tre millioner reservedele gennem vores branchenetværk.

Hos os er du sikret en god pris for din gamle bil. Vi er ikke kun et ophug. Vi har et værksted med et stærkt hold af mekanikere, som kan lave alle former for autoreparationer.

Salling Autogenbrug, som i daglig tale kaldes Hugget, er medlem af værkstedskæden Hella Service Partner – som er din garanti for kvalificeret mekanikerarbejde på din bil.

Kundestyringsprogram

Vi bruger FTZ som platform og følger deres retningslinjer i forhold til GDPR. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://www.ftz.dk/ftz/personoplysninger/rettigheder-som-registreret.aspx

Lagerstyring

Vi bruger Nemdele til lagerstyring og følger deres retningslinjer i forhold til GDPR. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://nemdele.dk/om-autogenbrug/handelsbetingelser/

Regnskabsoplysninger

Vi bruger e-conomic og følger alle anvisninger i forhold til regnskabsloven. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://www.e-conomic.dk/sikkerhed/privacy

Aflevering af bil til skrot

De personfølsomme oplysninger vi modtager i forbindelse med skrotning af en bil, gemmes på forsvarlig måde indtil vi modtager en kvittering fra Miljøstyrelsen på at bilen er afregnet. Herefter makuleres alle papirer.

Derudover foregår din skrotning digital nu på www.borger.dk. Derfor henviser vi til deres GDPR-politik: https://www.borger.dk/Om-borger-dk/Jura-cookies-og-tilgaengelighed/beskyttelse-af-dine-personoplysninger-paa-borger-dk

Låne- & lejebil

Låne- og lejekontrakter samt kopi af kørekort og sundhedskort, gemmes i 12 måneder efter aftalens ophør. Herefter slettes alle data automatisk. Alle data gemmes i 12 måneder således at vi har mulighed for at fremsende eventuelle fart- og parkeringsbøder til den rette lejer.

Vi anvender Carbuddii som en del af vores udlejningsbiler, og derfor henviser vi til Carbudiis GDPR-politik: https://www.carbuddii.com/privacy/

Abonnent og nyhedsbrev

Som abonnent på Salling Autogenbrugs nyhedsbrev accepterer du at modtage en mail med information, gode tilbud og nyheder ca. to gange pr. måned.  Salling Autogenbrug gemmer navn og mailadresse på en forsvarlig måde i det system hvorfra nyhedsbrevet bliver udsendt.

Vi sender 2-4 nyhedsbreve pr. måned. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsbrev igen. Det kan gøres her eller kontakt mail@sallingautogenbrug.dk, og så klarer vi opgaven for dig.

Læs Mailchimps datapolitik og privatlivspolitikBemærk teksterne er på engelsk.

Digital kontakt / korrespondance

Når du kontakter Salling Autogenbrug digitalt, enten via mail eller kontaktformularen på www.sallingautogenbrug.dk, skal vi gøre opmærksom på at henvendelsen videresendes til den medarbejder som kan svare på henvendelsen. Derefter slettes henvendelsen på Salling Autogenbrugs generelle mail.

Foto og video

Hos Salling Autogenbrug har vi kameraovervågning af alle udendørs og indendørs arealer. Alle optagelser og billeder slettes automatisk efter 14 dage. Overvågningen bruges udelukkende som præventiv virkning i forhold til tyveri samt for medarbejderes og kunders sikkerhed.

Hjemmeside

På www.sallingautogenbrug.dk anvender vi følgende cookies:

Cookies

Vi anvender GDPR Cookie Consent plugin, som gør det muligt for os at bede om dit samtykke til, at vi anvender cookies på vores hjemmeside.

Tawk.to

Når du åbner hjemmesiden har du mulighed for at kontakte os gennem en integreret chatfunktion. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://www.tawk.to/data-protection/gdpr/

Google Analytics

Vi anvender Google Analytics for at føre statistik over besøgende på siden, hvilke sider der besøges, adfærdsmønster og besøgstid.

Sleeknote

Benyttes i forbindelse med pop-up annonce indhold på hjemmesiden. Cookien bestemmer hvilke annoncer brugeren skal vises, samt sikrer, at de samme annoncer ikke vises flere gange end tiltænkt.

Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://sleeknote.com/gdpr

Nyhedsbrev

I forbindelse med oprettelse til nyhedsbrev hos Salling Autogenbrug skal vi bruge en række personoplysninger, herunder:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din oprettelse, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt i en efterfølgende periode på 3 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Vi sender 2-4 nyhedsbreve pr. måned. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsbrev igen. Det kan gøres her eller kontakt mail@sallingautogenbrug.dk, og så klarer vi opgaven for dig.

Læs Mailchimps datapolitik og privatlivspolitikBemærk teksterne er på engelsk.

Onlinebooking

Benyttes i forbindelse med pop-up annonce indhold på hjemmesiden. Cookien bestemmer hvilke annoncer brugeren skal vises, samt sikrer, at de samme annoncer ikke vises flere gange end tiltænkt. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://www.hellaservicepartner.dk/personlige-oplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails, eller ved at kontakte os på mail@sallingautogenbrug.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine køb (Smartweb, E-Conomic, Planyo). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Salling Autogenbrug ApS

Fjordvej 149, Lindum

7870 Roslev

CVR-nr: 39687690

Telefon: 97 59 63 33

Mail: mail@sallingautogenbrug.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Salling Autogenbrugs behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.