Salling Autogenbrug ApS

Sådan indsamler og håndterer vi dine data

Hos Salling Autogenbrug har vi mere end 30 års erfaring inden for autogenbrug, ophug, reparationer, reservedele og meget andet. Vi har mere end 30.000 brugte kvalitetstestede reservedele på lager, og vi har adgang til mere end tre millioner reservedele gennem vores branchenetværk.

Hos os er du sikret en god pris for din gamle bil. Vi er ikke kun et ophug. Vi har et værksted med et stærkt hold af mekanikere, som kan lave alle former for autoreparationer.

Salling Autogenbrug, som i daglig tale kaldes Hugget, er medlem af værkstedskæden Hella Service Partner – som er din garanti for kvalificeret mekanikerarbejde på din bil.

Kundestyringsprogram

Vi bruger FTZ som platform og følger deres retningslinjer i forhold til GDPR. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://www.ftz.dk/ftz/personoplysninger/rettigheder-som-registreret.aspx

Lagerstyring

Vi bruger Nemdele til lagerstyring og følger deres retningslinjer i forhold til GDPR. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://nemdele.dk/om-autogenbrug/handelsbetingelser/

Regnskabsoplysninger

Vi bruger e-conomic og følger alle anvisninger i forhold til regnskabsloven. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://www.e-conomic.dk/sikkerhed/privacy

Aflevering af bil til skrot

De personfølsomme oplysninger vi modtager i forbindelse med skrotning af en bil, gemmes på forsvarlig måde indtil vi modtager en kvittering fra Miljøstyrelsen på at bilen er afregnet. Herefter makuleres alle papirer.

Derudover foregår din skrotning digital nu på www.borger.dk. Derfor henviser vi til deres GDPR-politik: https://www.borger.dk/Om-borger-dk/Jura-cookies-og-tilgaengelighed/beskyttelse-af-dine-personoplysninger-paa-borger-dk

Låne- & lejebil

Låne- og lejekontrakter samt kopi af kørekort og sundhedskort, gemmes i 12 måneder efter aftalens ophør. Herefter slettes alle data automatisk. Alle data gemmes i 12 måneder således at vi har mulighed for at fremsende eventuelle fart- og parkeringsbøder til den rette lejer.

Vi anvender Carbuddii som en del af vores udlejningsbiler, og derfor henviser vi til Carbudiis GDPR-politik: https://www.carbuddii.com/privacy/

Abonnent og nyhedsbrev

Som abonnent på Salling Autogenbrugs nyhedsbrev accepterer du at modtage en mail med information, gode tilbud og nyheder ca. to gange pr. måned.  Salling Autogenbrug gemmer navn og mailadresse på en forsvarlig måde i det system hvorfra nyhedsbrevet bliver udsendt.

Vi sender 2-4 nyhedsbreve pr. måned. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsbrev igen. Det kan gøres her eller kontakt mail@sallingautogenbrug.dk, og så klarer vi opgaven for dig.

Læs Mailchimps datapolitik og privatlivspolitikBemærk teksterne er på engelsk.

Digital kontakt / korrespondance

Når du kontakter Salling Autogenbrug digitalt, enten via mail eller kontaktformularen på www.sallingautogenbrug.dk, skal vi gøre opmærksom på at henvendelsen videresendes til den medarbejder som kan svare på henvendelsen. Derefter slettes henvendelsen på Salling Autogenbrugs generelle mail.

Foto og video

Hos Salling Autogenbrug har vi kameraovervågning af alle udendørs og indendørs arealer. Alle optagelser og billeder slettes automatisk efter 14 dage. Overvågningen bruges udelukkende som præventiv virkning i forhold til tyveri samt for medarbejderes og kunders sikkerhed.

Hjemmeside

På www.sallingautogenbrug.dk anvender vi følgende cookies:

Cookies

Vi anvender GDPR Cookie Consent plugin, som gør det muligt for os at bede om dit samtykke til, at vi anvender cookies på vores hjemmeside.

Tawk.to

Når du åbner hjemmesiden har du mulighed for at kontakte os gennem en integreret chatfunktion. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://www.tawk.to/data-protection/gdpr/

Google Analytics

Vi anvender Google Analytics for at føre statistik over besøgende på siden, hvilke sider der besøges, adfærdsmønster og besøgstid.

Sleeknote

Benyttes i forbindelse med pop-up annonce indhold på hjemmesiden. Cookien bestemmer hvilke annoncer brugeren skal vises, samt sikrer, at de samme annoncer ikke vises flere gange end tiltænkt.

Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://sleeknote.com/gdpr

Nyhedsbrev

I forbindelse med oprettelse til nyhedsbrev hos Salling Autogenbrug skal vi bruge en række personoplysninger, herunder:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din oprettelse, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt i en efterfølgende periode på 3 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Vi sender 2-4 nyhedsbreve pr. måned. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsbrev igen. Det kan gøres her eller kontakt mail@sallingautogenbrug.dk, og så klarer vi opgaven for dig.

Læs Mailchimps datapolitik og privatlivspolitikBemærk teksterne er på engelsk.

Onlinebooking

Benyttes i forbindelse med pop-up annonce indhold på hjemmesiden. Cookien bestemmer hvilke annoncer brugeren skal vises, samt sikrer, at de samme annoncer ikke vises flere gange end tiltænkt. Vi henviser derfor til deres GDPR-politik: https://www.hellaservicepartner.dk/personlige-oplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails, eller ved at kontakte os på mail@sallingautogenbrug.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine køb (Smartweb, E-Conomic, Planyo). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Salling Autogenbrug ApS

Fjordvej 149, Lindum

7870 Roslev

CVR-nr: 39687690

Telefon: 97 59 63 33

Mail: mail@sallingautogenbrug.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Salling Autogenbrugs behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Comments are closed.

Copyright © Salling Autogenbrug